Raskaan kaluston hitsauspalvelut Mustasaaresta käsin koko Pohjanmaan seudulle

Vamu Truckservice & Parts Oy Ab toteuttaa korjaus- ja muutoshitsauksia ajoneuvoille ja työkonekalustolle. Käytössämme on ammattitason hitsaus- ja leikkauslaitteisto, joten meiltä onnistuu myös vaativammat hitsaustyöt. Saat meiltä myös vahvistushitsaukset, kaivinkoneiden kauhojen hitsaukset sekä aurojen ja soralavojen pohjien hitsaukset.

 

Valitse Vamu Truckservice & Parts Oy Ab kun tarvitset laadukkaita hitsauspalveluita raskaalle kalustollesi. Palvelemme asiakkaitamme Mustasaaresta käsin Vaasassa ja koko Pohjanmaan seudulla. Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit toki myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen, niin me palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Esimerkkejä tekemistämme hitsaustöistä

Kaivinkoneen kauhojen korjaushitsaukset

Korjaamme eri kokoiset sekä kaiken merkkiset kauhat ja lavat. Me tiedostamme, kuinka tärkeää on saada tuotteet nopeasti taas käyttökuntoon, sillä hajonnut kauha voi seisauttaa koko tuotantolinjan. Tämän takia olemme aina valmiita hitsaamaan ripeälläkin aikataululla.

 

Kaivinkoneen kauhojen muutos- ja vahvistushitsaukset

Korjaushitsausten lisäksi teemme muutos- ja vahvistushitsauksia kauhoille. Tällä tavalla niiden käyttömahdollisuuksia voidaan muuttaa ja kestävyyttä vahvistaa entisestään.

 

Soralavan pohjien vaihdot ja korjaukset

Soralavojen kunnosta riippuen, niiden pohjat voidaan joko vahvistaa korjaamalla tai vaihtoehtoisesti pohja voidaan vaihtaa kokonaan uuteen.

 

Runkojen korjaus- ja vahvistushitsauksia

Toteutamme myös raskaan kaluston, kuten kaivurien runkojen korjaus- ja vahvistushitsaukset. Kokenut tiimimme arvioi korjauksen tarpeen ja tekee tarjouksen sen perusteella.

Päivystävä huoltoauto

Osan hitsauksista voimme tehdä omissa tiloissasi. Huoltoautollamme pääsemme tulemaan asiakkaidemme luokse juuri sinne, missä esimerkiksi kauha tarvitsee hitsausta. Tällä tavalla hitsaukset saadaan toteutettua todella ripeällä aikataululla, kun osien edestakaiseen kuljettamiseen ei kulu turhaa aikaa. Kysy lisää huoltoautomme mahdollisuuksista!

Varaosapalvelut