Renkaat ja rengashuollot raskaalle kalustolle – Mustasaaresta koko Pohjanmaan seudulle

Saat Vamu Truckservice & Parts Oy Ab:lta kaikki raskaan kaluston ja maanrakennuspuolen renkaat sekä rengastyöt. Käytössämme on raskaan kaluston rengas- ja tasapainotuskone, jolla toteutamme rengastyöt pienkoneista aina isoihin työkoneisiin asti. Kauttamme saat myös pinnoituspalvelun vanhoihin renkaisiin ja talvirenkaiden nastoitukset.

 

Valitse Vamu Truckservice & Parts Oy Ab ja saat luotettavan kumppanin raskaan kalustosi rengashuolloille. Palvelemme asiakkaitamme Mustasaaresta käsin Vaasassa ja koko Pohjanmaan seudulla. Palveluihimme luottavat lukemattomat tyytyväiset asiakkaat. Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottosivulta löytyvä lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Edustamiamme merkkejä

2

  • Aeolus: kuorma-auton renkaat

  • Hankook: kuorma-auton renkaat

  • BKT: maanrakennus- ja työkonerenkaat

  • Bandag-pinnoitukset

Tässä listassa on vain muutamia esimerkkejä, joten mikäli sinun omistamaasi merkkiä ei ole listattu, ota silti rohkeasti yhteyttä.

Raskaan kaluston huippuluokkaiset talvirenkaat

Raskaan kaluston talvirengasvaatimukset ovat Suomessa tarkat, jotta kaikkien tienkäyttäjien turvallisuus voitaisiin taata. Raskaan kaluston rengasvaatimus on, että kuorma-autoissa, linja-autoissa ja kaikissa yli 3,5 tonnin henkilöautossa sekä traktoreissa, joiden nopeus on yli 60 kilometriä tunnissa, on joulukuusta helmikuuhun käytettävä vetävillä akseleilla talvirenkaita, joiden kulutuspinnan urasyvyys on vähintään 5,0 mm. Saat Vamulta nämä vaatimukset täyttävät renkaat kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin.

Kerro minkälaisia rengaspalveluita yrityksesi tarvitsee

Ota yhteyttä Vamu Truckservice & Parts Oy Ab:n ammattitaitoiseen tiimiin ja kerro meille minkälaisia rengaspalveluita yrityksesi raskas kalusto tarvitsee. Me teemme sinulle erinomaisen tarjouksen yksilöllisestä palvelusta. Voit ostaa meiltä pelkät renkaat, tilata kertaluontoisen palvelun tai neuvotella kanssamme pidempiaikaisesta huoltosopimuksesta.

 

Olemme käytettävissäsi Mustasaaresta käsin koko Pohjanmaan alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.