Raskaan kaluston varaosat ja hydrauliikkapalvelut Mustasaaresta käsin koko Pohjanmaan seudulle

Saat Vamu Truckservice & Parts Oy Ab:lta raskaan kaluston varaosia ja voiteluaineita. Valikoimamme kattaa osat kaikkiin raskaan kaluston ajoneuvoihin, koneisiin ja laitteisiin. Teemme yhteistyötä maan johtavien varaosatoimittajien kanssa. Valikoimistamme löydät tarvitsemasi tarvikkeet ja alkuperäisosat lähes kaikkiin merkkeihin kilpailukykyisin hinnoin. Tarjoamme kaikki ajoneuvopuolen hydrauliikkapalvelut, kuten letkut, liittimet, pumput ja paljon muuta.

 

Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja kysy lisää palveluistamme tai jätä suoraan tarjouspyyntö. Olemme käytettävissäsi Mustasaaresta käsin Vaasan seudulla ja koko Pohjanmaan alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Edustamiamme tuotemerkkejä

1

  • Kendall-voiteluaineet

  • Valvoline-voiteluaineet

  • Q8 Oils -voiteluaineet

  • North Sea Lubricants -voiteluaineet

  • Fleet Guard- ja Donaldson-suodattimet

  • Tec4-lisäaineet

  • Kauhojen kynnet ja kulutusosat

Käytössämme on omat letkupuristimet, joilla teemme hydrauliikan korjauksia, asennuksia ja muutostöitä. Käytämme hydrauliikkatöissä vain standardit täyttäviä, laadukkaita komponentteja.

Työkoneiden hydrauliikka

Hydrauliikka on herkkää tekniikkaa ja siinä ilmenevät viat johtavat usein töiden täyteen seisahtumiseen. Säännöllinen huolto ja laadukkaat varaosat varmistavat ajoneuvojesi ja työkoneidesi hydrauliikan pitkäaikaisen kestävyyden. Jätä siis huollot kokeneelle ammattilaiselle!

 

Huollamme ja korjaamme Mustasaaren pajallamme sekä ajoneuvojen nosturit ja kipit että työkoneiden hydrauliset osat. Varastostamme löytyvät kattavat liittimet ja letkut moniin tarpeisiin. Tarpeen vaatiessa valmistamme vaadittavat letkut itse.

Renkaat ja rengashuollot

Tilaa varaosat ja hydrauliikkatyöt Vamulta

Kun tarvitset huippuluokkaisia varaosia ja kokemuksella tuotettuja hydrauliikkapalveluita, valitse Vamu Truckservice & Parts Oy Ab. Me toimimme alalla jo vuosien kokemuksella ja palvelemme jokaista asiakastamme heidän yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Voit tilata meiltä esimerkiksi vain yhden varaosan tai kokonaisvaltaisen paketin, johon kuuluu kaikki uusien osien asennuksiin saakka.

 

Palvelemme asiakkaitamme Mustasaaresta käsin koko Pohjanmaan seudulla. Ota yhteyttä ystävälliseen tiimiimme ja saat kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.