Vår verkstad för tunga fordon betjänar hela Österbotten regionen från Korsholm

Vamu Truckservice & Parts Oy Ab driver sedan 2010 en reparationsverkstad för tunga fordon i Korsholm i Vasaregionen. Vi står till ditt förfogande i hela Österbotten Regionen och vid behov kan vi komma direkt till dej med vår servicebil. Förutom service och reparationer av tunga fordon erbjuder vi även reservdels- och hydrauliktjänster, däck- och däckservice samt svetsningsjänster. Vi har serviceavtal tillsammans med Engcon,  men vi reparerar även maskiner av alla andra märken. Vår specialkompetens inkluderar bland annat reparation och service av grävmaskiners skoproterare. Vi reparerar och servar även lastbilar skickligt  - både temporär service och reparationer samt mer krävande service.

 

När du behöver en erfaren reparatör, kontakta Vamu Truckservice & Parts Oy Ab och du kommer få en långvarig partner från oss. Det snabbaste sättet att nå oss är via telefon, men du kan även skicka ett mejl eller fylla i ett kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

  

 

 

 

 

 

 

 

Med servicebil direkt till fältet

En viktig faktor för att framställa våra tjänster är vår egen servicebil som tar oss till kunden där service eller reparation behövs. Detta sparar dig mycket tid och pengar tack vare att du inte behöver sköta om förflyttning av fordon i någon bemärkelse. Vår servicebil kör ut med kort varsel och lämnar dig inte i sticket!

Service och reparation av grävmaskiners skoproterare

Vi är specialiserade på reparation och service av grävmaskiners skoproterare. Utöver Engcon tillverkas skoprotatorer även av många andra tillverkare. Vi servar och reparerar produkter av alla märken. Vid behov kan du även få endast reservdelar till din rotator av oss.

Reparation av skoproterare är en konstform i sig, så om du vill att din utrustning ska fungera korrekt, välj en erfaren spelare som Vamu Truckservice & Parts Oy Ab!

Service och reparation

Engcons serviceavtal

Vi har ett auktoriserat serviceavtal tillsammans med Engcon. Engcon är en internationell koncern fokuserad på tillverkning av högkvalitativa arbetsmaskiner. Engcons historia går tillbaka till 1990 med målet att utveckla produktionen av tilt- och rotationsutrustning för grävmaskiner. Idag representerar deras enheter de bästa i branschen.


Läs mer om Engcon på deras egen hemsida och kontakta oss om du behöver service för din egen utrustning.

 

 

Engcon

Pålitlig Partner

Pålitlig Partner är en elektronisk tjänst skapad av Vastuu Group som har grundats för att underlätta att lyda skyldigheterna enligt beställaransvarslagen. Denna tjänst samlar in information om abonnentens ansvar från företag som har gått med som Pålitliga Partners, från vilket en rapport sammanställs. På detta sätt kan informationen om abonnentens ansvar ses i Rapporttjänsten och tjänsteabonnenten kan själv ladda ner och spara den till sig själv. Vamu Truckservice & Parts Oy Ab har varit en pålitlig partner sedan starten av sin verksamhet, så du kan lita på vår verksamhet med säkerhet.

Vastuu Group

* Obligatoriska fält

Information och erbjudanden får skickas till mig i framtiden.