Reservdelar till tunga fordon och hydrauliktjänster i hela Österbotten regionen till Korsholm

Från Vamu Truckservice & Parts Oy Ab får du reservdelar och smörjmedel till tung utrustning. Vårt sortiment omfattar delar till alla tunga fordon, maskiner och utrustning. Vi samarbetar med landets ledande reservdelsleverantörer. I vårt urval hittar du de tillbehör och originaldelar du behöver till nästan alla märken till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder alla hydrauliska tjänster för fordon så som slangar, kopplingar, pumpar med mer.

 

Kontakta en erfaren reparatör och fråga mer om våra tjänster eller lämna en offertförfrågan direkt. Vi finns tillgängliga från Korsholm ii Vasaregionen och i hela Österbotten. Du når oss via telefon, e-post eller genom att använda formuläret på kontaktsidan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

De varumärken vi representerar

1

  • Kendall-smörjmedel

  • Valvoline-smörjmedel

  • Q8 Oils-smörjmedel

  • North Sea Lubricants-smörjmedel

  • Fleet Guard- och Donaldson-filter

  • Tec4-tilläggsämnen

  • Skopors tänder m.m förbrukningsvaror

Vi använder våra egna slangklämmor för att reparera, installera och modifiera hydraulik. Vi använder endast högkvalitativa komponenter som uppfyller standarderna inom hydrauliskt arbete.

Maskinhydraulik

Hydraulik är en känslig teknik och ifall fel uppkommer leder det ofta till fullständig driftstopp. Regelbundet underhåll och högkvalitativa reservdelar säkerställer långvarig hållbarhet för hydrauliken i dina fordon och arbetsmaskiner. Överlåt därför underhållet till en erfaren expert!

 

Vi servar och reparerar både fordonskranar och tippbilar samt hydrauldelar till arbetsmaskiner vid vår verkstad i Korsholm. Vårt lager innehåller omfattande kopplingar och slangar för många behov. Vid behov tillverkar vi de efterfrågade slangarna själva.

Däck och däckservice

Beställ reservdelar och hydraulikarbete från Vamu

När du behöver högkvalitativa reservdelar och hydrauliska tjänster producerade efter erfarenhet, välj Vamu Truckservice & Parts Oy Ab. Vi har många års erfarenhet inom branschen och servar var och en av våra kunder med deras individuella behov i åtanke. Du kan till exempel beställa en endaste reservdel från oss eller ett komplett paket som innehåller allt fram till montering av nya delar.


Vi betjänar våra kunder i hela Österbotten Regionen från Korsholm. Kontakta vårt vänliga team och få en konkurrenskraftig offert. Du når oss via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.