Däck och däckunderhåll för tunga fordon - från Korsholm till hela Österbotten

Hos Vamu Truckservice & Parts Oy Ab hittar du alla tjänster för däckarbete för all tunga fordon och schaktningsdäck. Vi använder en däck- och balanseringsmaskin för tunga fordon, med vilken vi utför däckarbeten från små maskiner till stora maskiner. Genom oss kan du även få regummeringsservice för gamla däck och dubb för vinterdäck

 

Välj Vamu Truckservice & Parts Oy Ab och få en pålitlig partner för däckunderhåll för ditt tunga fordon. Vi betjänar våra kunder från Korsholm i Vasa och i hela Österbotten Regionen. Otaliga nöjda kunder litar på våra tjänster. Vänligen kontakta oss genom att ringa, skicka e-post eller fyll i formuläret på kontaktsidan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

De varumärken vi representerar

2

  • Aeolus: lastbilsdäck

  • Hankook: lastbilsdäck

  • BKT: jordbyggnadsmaskins- och arbetsmaskinsdäck

  • Bandag-beläggningar

På denna lista finns bara ett fåtal exempel, så ifall om varumärket du äger inte finns med på listan, kontakta oss gärna.

Vinterdäck av hög kvalitet för tunga fordon

Vinterdäckskraven för tunga fordon i Finland är precisa så att säkerheten för alla trafikanter kan garanteras. Däckkravet för tunga fordon är att från december till februari ska lastbilar, bussar och alla personbilar över 3,5 ton och traktorer med en hastighet över 60 kilometer per timme använda däck med ett mönsterdjup på minst 5,0 mm och köra med drivaxlarna på. Du får däck från Vamu som uppfyller dessa krav för alla tunga fordon.

Berätta för oss vilken typ av däckservice ditt företag behöver

Kontakta det professionella teamet på Vamu Truckservice & Parts Oy Ab och berätta för oss vilken typ av däckservice ditt företags tunga fordon behöver. Vi kommer att ge dig ett utmärkt erbjudande för personlig service. Du kan köpa däck av oss, beställa en engångsservice eller förhandla om ett längre serviceavtal med oss.


Vi finns tillgängliga från Korsholm och är verksamma i hela Österbotten. Du når oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär.